Contouring Jurist - Bonny: The Other White Meat.

Systerdag

Systerdag 
I morgon så ska jag och min lillasyster ha en systerdag. Vi brukar ha då och så. När bara vi två hittar på något roligt. I morgon så ska vi in till stockholm och bo på hotel två nätter, och så ska vi shoppa hela lördagen och gå på bio på kvällen. Och sen på söndag så bör det av hemmåt igen. Det ska bli jättemysigt. Vi funderar på att åka till den där nya gallerian. Mall of Scandinavia. Och den verkar ju vara helt gigantisk så där lär man ju fasta en hel dag och det som är bra är ju att allt finns. Man kan ju åka dit redan på morgonen och äta frukost. Sen shoppa till lunch, hitta nån fräsch resturang att äta lunch på och sen fortsätta shoppa till det är dags för middag. Då finns det ju självfallet även ett stort utbud på bra restauranger att äta middag på innan man åker några trappor upp och kommer på IMAX bio. Jag ska också passa på att laga iphone i stockholm! Känns som att det borde vara billigare där?

Bra tradition
Jag värdesätter verkligen denna traditionen som vi har. Den har vi haft ända sen vi var små. Men då gick vi mer ut i skogen och hade picknick i några timmar. Jag och min pappa hade också sånna här dagar. Och jag tror att det är viktigt med sånna dagar, när man bara är "vi två". Speciellt för barnet tror jag att det är viktigt eftersom att barnet då känner sig speciellt, älskat och uppskattat. Dom minnena är något som man tar med sig resten av sitt liv. Och förhoppningsvis är det något som man tar efter, och gör samma sak med sina barn eller småsyskon. Jag hoppas i alla fall att jag tar efter det när jag får egna ungar, och jag tänker tvinga min blivande man att också ta efter det !